Banner
Feriebyer.dk

Asfaltbal på Torvet i Løkken 30. juli 2011

Se på Google Maps Torvet - gågaden
9480 Løkken

Asfaltbal på Løkken Torv - her fra 2011Super stemning i gågaden

Årets asfaltbal var igen en kæmpe success.

Det startede allerede kl. 14.00 med lækker musik og kolde fadøl. Hovednavnet var "På slaget 12", som underholdte med mange velkendte sange som f.eks. "Hjem til Aarhus".
Alle restauranter nær centrum havde bordene fyldte med feststemte mennesker. På Restaurant Badehotellet, Café Frandsen og Søborg var der især rift om bordene, da man her kunne sidde ved sine borde og følge underholdningen.

Det var dejligt at se Løkken summe af råhygge. Det er jo ikke ligefrem hver aften, vi kan skilte med sådan et besøgstal.

Levende musik for alle

Det var ikke kun på Torvet, der blev spillet op til dans:
På Peter Baadsmand kunne man efter asfaltballet fornøjes med Helm Trio, som blev kendte i Løkken, da de startede med at spille på Bryggeriet for mange år tilbage.
I Action House - New York kunne man bryste sig med Outlandish, som har hittet med flere numre på hitlisterne rundt omkring. Ikke mindst nummeret "Aisha" er kendt af de fleste.
På Pakhuset havde man allieret sig med duoen Sussi & Leo, som altid leverer et energifyldt kitsch-show, som nok er et besøg værd.
10 
Kanon fest i Løkken
by Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
on August 3, 2011
Asfaltballet var igen i år vildt hyggeligt. Vi var selv på Søborg først, for at få en lækker bøf. Derefter dinglede vi over på Frandsen, hvor vi blev forkælet af en uovertruffen service fra Aaron og Sascha samt de mange bartendere.
Efter endt asfaltbal var vi selv på Peter Baadsmand for at høre Helm Trio, som, som altid, leverede varen, selvom der var plads til flere i dette Løkkens populæreste viseværtshus.
Rate now:  
0
Dato tilføjet: 2011-08-02 10:28:57    Hits: 1156
RSS Feeds

Nyhedsbrev

Modtag gode tilbud fra restauranter, hoteller, attraktioner osv.
Nyheder fra Feriebyer.dkKategorier